Stockholm – öarnas stad, en stad för alla

Utöver den kungliga prakten, den unika designen och de trendiga restaurangerna erbjuder Stockholm besökarna grönskande parker och skärgårdskänsla. Stockholm ligger på 14 öar som sammanlänkas av 57 vackra broar.

Djurgården är fyllt av underhållning för alla som är unga i sinnet och Astrid Lindgren-fans. Och naturligtvis familjer med barn: Skansen friluftsmuseum och djurpark, Junibacken, Vasamuseet, nöjesparken Gröna Lund och ABBA Museum finns alla på den här ön. Det är enkelt att promenera och använda kollektivtrafiken för att ta sig runt. 

Stockholms nyaste restauranger och nattlivspärlor ligger nära de historiska sevärdheterna i Gamla stan. Matkulturen här är rik: du hittar allt från matbilar till trestjärniga Michelin-restauranger. När du promenerar runt i Gamla stan kan du njuta av den söta doften av nybakade kanelbullar. Att fika – dricka kaffe och äta bakverk – är verkligen svenskt, så ta en paus på ditt nya favoritkafé.

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.