Sorrento – semester i Neapelbuktens landskap

Italien

I samarbete med Mondo

Vulkanen Vesuvius! Pizzans hemstad Neapel! Pompeji som begravdes i aska! Capri och Blå grottan! Amalfikusten!

 

Nära Sorrento finns många sevärdheter som är värda ett utropstecken. Sorrentos utmärkta läge mellan Neapel och Amalfi är perfekt för att utforska områdets sevärdheter.

 

Under Sorrento-semestern överväldigas man av överflödet. Hur många ställen ska vi besöka under en dagsresa? I synnerhet då gamla stan i Sorrento är så charmig att man gärna skulle tillbringa tid också där. Uppifrån de branta strandklipporna har man en fantastisk utsikt över Neapelbukten. Det är skönt att tillbringa kvällen på kaféerna vid Sorrentos centraltorg Piazza Tasso, och de smala gränderna i det historiska centrum lockar till promenader. Huvudgatan Corso Italia är perfekt för shopping.

 

I Sorrento kan man bada från strandbryggorna. Inget under att man vill återvända till Sorrento gång på gång.

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.