Seychellerna – en resa till strandparadiset i Indiska oceanen

Seychellerna ligger mitt i Indiska oceanen och är ett av världens mest imponerande strandresmål. Ön erbjuder turkost, kristallklart hav, tropisk grönska och magnifika klippor. Det här är en plats där du kan koppla av.

Seychellerna har bara hundratusen invånare och är befolkningsmässigt det minsta landet i Afrika. Kulturen är en fascinerande blandning av afrikanska rytmer och färgerna hos indiska tempel. Seychellerna har en perfekt atmosfär för en fridfull semester.

Alla sevärdheter i Seychellerna ligger nära naturen. På marken ser du enorma sköldpaddor och stora dubbelkokosnötter. Under ytan väntar en färgstark värld med koraller och fiskar på alla snorklare och dykare. Det här är paradiset!

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.