Orlando i vuxen smak – kultur, basket och naturupplevelser

USA

I samarbete med Mondo

Den stora propellern bakom er snurrar och träskbåten susar fram i våtmarkerna. Det känns som att vara i en film. Nu ska ni vara uppmärksamma: vem ser den första alligatorn? Man behöver inte resa ända till Everglades för att uppleva äventyr i Floridas våtmarker – det finns fina träsk med alligatorer också nära Orlando. Förutom alligatorer ser ni örnar och många andra våtmarksinvånare. Om ni har tur kan ni få se gulliga uttrar. Den några timmar långa båtsafarin i Floridas vildare områden ger omväxling till nöjessemestern i Orlando.

I Orlando kan man också semestra i vuxen smak. Den urbana pulsen finner ni i Orlandos centrum, där ett bra hotellalternativ är det eleganta Aloft Orlando Downtown. Bredvid hotellet ligger det trendiga Church Street-området med kultur, god mat och livligt nattliv. Ett par kvarter bort finns både Dr. Phillips Center for the Performing Arts och den berömda Mad Cow Theatre. Eller är du intresserad av basket? NBA-laget Orlando Magics hemma-arena Amway Center ligger också på promenadavstånd.

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.