Familjesemester i Orlando – äventyr vid poolen och i nöjesparkerna

USA

I samarbete med Mondo

I hotellets pool, mitt bland palmöarna, har ett sjörövarskepp förlist. Knyt sjörövarduken på huvudet, ta leksakssabeln i hand och ge dig ut på äventyr! På hotell Wyndham Bonnet Creek – Extra Holidays vet man hur man får både barn och vuxna att trivas. I de tre uppvärmda utomhuspoolerna kan man plaska hela dagen. Hotellets rymliga rum har ett vardagsrum och en kokvrå. På kvällen är det skönt att koppla av med massage i den egna bubbelpoolen. Hotellet ligger mitt i området Walt Disney World, där det lönar sig att vika flera dagar för att utforska nöjesparkerna.

Solen stiger i skyn, liksom hela familjen! En utfärd i varmluftsballong vid soluppgången är en oförglömlig upplevelse! Högt uppe i luften inser man hur enormt Walt Disney World är: området är dubbelt så stort som hela Manhattan! Under flygturen lär ni också känna Orlandos natursköna del. Förutom nöjesparker ser ni Orlandos berömda apelsinlundar, skyddade skogar och orörda våtmarker.

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.