Melbourne – en resa till Australiens trendigaste stad

Australien

I samarbete med Mondo

Den smala kullerstensgatan kantas av färggrann graffiti. Hosier Lane, som börjar vid Melbournes centraltorg Federation Square, är ett levande galleri: väggmålningarna som pryder byggnaderna förnyas nästan dagligen. Överraskande nog är Melbourne faktiskt berömt för sin graffiti.

 

För många Australien-resenärer är Melbourne favoritstaden. Det bästa med staden är stämningen. Vid sidan av graffitin täcks husväggarna av turné- och evenemangsaffischer. I Melbourne händer det saker hela tiden. Det är världsstjärnor på turné, festivaler, teater och standup-shower. Det finns också många intressanta marknader. Melbournes restaurangliv är berömt i hela Australien.

 

Melbourne är en avslappnad, levnadsglad och konstnärlig stad. Och den har lagom mycket attityd. Precis som stadens berömda graffiti. Under Melbourne-resan upplever du Australien när det är som trendigast.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.