Marbella – en lyxsemester på Solkusten

Spanien

I samarbete med Mondo

Lustjakter, toppmode och Michelin-restauranger – Marbella är det elegantaste stadsresmålet på spanska solkusten. På den palmkantade strandbulevarden och de trivsamma gränderna i gamla stan tillbringar du bekymmerslösa semesterdagar.

 

Kulinariska upplevelser erbjuds i både enkla tapasbarer och prisbelönta topprestauranger. På Marbellas högklassiga hotell och långa sandstränder trivs man både under par- och familjesemestern. Stadskultur, sevärdheter och museer i världsklass finns i det närbelägna Málaga. Den andalusiska historien kan man lära känna i den underbara staden Ronda uppe i bergen.

 

Marbella är också ett perfekt resmål för en aktiv semester. Området är särskilt populärt bland golfare – i närområdet finns hela 40 golfbanor. Valderrama golfbana mellan Marbella och Gibraltar är prisbelönt som bästa golfbana i hela Kontinental-Europa!

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.