Maldiverna – en resa till världens vackraste skärgård

Maldiverna

I samarbete med Mondo

Havet är så turkost att det ser ut som karamellfärg. Palmerna kantar de perfekta sandstränderna. Sanden är mjuk och snövit. Under ytan väntar korallreven som myllrar av liv. Maldiverna är världens vackraste skärgård, ett naturfenomen i havet. Varje ö ser ut som ett äkta strandparadis.

 

Om du vill dyka eller snorkla finns det inget resmål som överträffar Maldiverna. Det är nästan garanterat att du får se sköldpaddor, hajar, valhajar och djävulsrockor. Maldiverna skyddar sin undervattensnatur på ett exemplariskt sätt: det är helt förbjudet att fiska haj.

 

På Maldiverna kan du semestra antingen på de privata lyxöarna, som har bara ett hotell var, eller bo förmånligt på vandrarhem på öarna med lokalbefolkning. Oberoende av vilket alternativ du väljer kommer du att minnas Maldiverna för evigt. Strandsemestrarna kan inte bli bättre än så här.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.