Madrid – en charmig huvudstad

Spaniens huvudstad Madrid erbjuder besökarna ett brett utbud av kulturevenemang, shoppingmöjligheter, utsökta delikatesser och sportaktiviteter.

Madrids särskilda gnista, chispa, upplevs bäst när man går runt på stadens smala gator och promenerar längs de gröna vägarna i parken Retiro, eller när man gör en paus på en taverna för att äta tapas och se hur lokalbefolkningen kommer och går.

Puerta del Sol är hjärtat i Madrids centrum och därifrån ligger alla de främsta sevärdheterna inom gångavstånd. Plaza de Cibeles fascinerar alla med sin kraftfulla arkitektur och Prado, ett av Europas populäraste museer, hänför besökarna med sin stora konstsamling.

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.