Los Angeles – en resa till stjärnfallets metropol

USA

I samarbete med Mondo

Det är som om ett rymdskepp skulle ha landat i centrum av Los Angeles. Muséet för modern konst The Broad ser ut som en fascinerande, märklig kub. Associationen till ett rymdskepp blir bara starkare i muséets aula, från vilken man kan ta sig upp till utställningslokalerna genom en speciell, organiskt formad öppning. Inuti kan man råka se ett jättelikt bord, och när man står nedanför det upplever man världen från ett helt nytt perspektiv.

Det moderna konstmuséet The Broad som öppnades i Downtown år 2015 är ett bra exempel på Los Angeles mångsidighet som resmål: Los Angeles är mycket mer än nöjesparker, Hollywoods stjärnregn och bohemiskt strandliv på Venice Beach.

Bredvid The Broad står en annan imponerande byggnad, Walt Disney Concert Hall designad av Frank Gehry. Los Angeles Downtown upplever också en ny blomning. I centrums utkant har Arts Districts gamla tegelbyggnader fyllts av butiker, designstudior och stämningsfulla restauranger. I Downtown hittar man det äkta, trendiga Los Angeles.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.