Las Vegas – en resa till en underbart uppskruvad stad

USA

I samarbete med Mondo

Alla har en föreställning om Las Vegas, och utifrån den förväntar man sig något stort och speciellt. Men väl på plats måste man ändå gnugga sig i ögonen. Är det här verkligen på riktigt? En jättelik pyramid, från vars topp en otroligt stark ljusstråle skjuter upp mot himlen. En vulkan som titt som tätt får utbrott. San Marcoklocktornet och Rialtobron. Frihetsgudinnan och New Yorks centrum från 1940-talet, med en bergochdalbana bland skyskraporna.


Eller har du kanske redan sett CityCenter, det dyraste byggnadsprojektet i Las Vegas historia? Det lyxiga hotell- och köpcenterkomplexet som öppnades år 2009 representerar Las Vegas nya, mer nedtonade stil där temadekorationerna har lämnats bort. Las Vegas är en stad som aldrig står stilla.


Även om hasardspel inte skulle intressera så har Las Vegas mycket att se och uppleva. De underbara uppskruvade kasinona hör till Las Vegas främsta sevärdheter, men förutom dessa lockas resenärer till staden av det fartfyllda nattlivet och spektakulära underhållningsframträdandena. Under en resa till Las Vegas kan man också uppleva mäktiga naturupplevelser: man kan till exempel göra dagsutflykter till såväl Grand Canyon som Death Valley.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.