Key West – en resa till Floridas bohemiska paradisö

USA

I samarbete med Mondo

Vackra gamla trähus, bohemiskt extroverta invånare och sandstränder kantade av palmer. Och världens kanske mest berömda solnedgångar. Ön Key West i Floridas sydligaste spets är sin egen värld, där det råder semesterstämning varje dag på året.


Underbar och speciell, det är de två adjektiv som bäst beskriver Key West. Hemingway förälskade sig i det tropiska Key West och spenderade 1930-talet på ön med att skriva, fiska och hänga i barer. Sedan dess har ön lockat bohemiska invånare som inte bryr sig om vardagens normer.


De gamla viktorianska trähusen i centrum av Key West pryds av vackra terasser.  I de pastellmålade husen finns gallerior, affärer och restauranger som tävlar i stämningsfullhet. På kvällen samlas man på Mallory Square till Sunset Celebration för att beundra solnedgången, och barerna på huvudgatan Duval Street fylls av kunder. 


Key West är ett av USA:s mest säregna resmål och sålunda en utmärkt plats för en minisemester med sol och avslappnad stämning.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.