Köpenhamn – en stad med livlig kultur

Köpenhamn kallas för den mest europeiska nordiska huvudstaden. Den här mysiga och kulturella staden är full av intressant arkitektur, mode och toppdesign. Dessutom har den en rik matkultur och erbjuder allt från matbilar till restauranger som är erkända som de bästa i världen. På en semester i Köpenhamn kan du tillbringa några avkopplande stunder på de närliggande stränderna och i parkerna.

Resor till Köpenhamn brukar nå sin höjdpunkt vid stadens världsberömda symboler. De mest välkända sevärdheterna, den lilla sjöjungfrun och Tivoli, är favoriter för människor i alla åldrar. Det finns också många intressanta museer och kungliga byggnader i stadskärnan. I Köpenhamn, där avstånden är ganska korta, finns det cykelvägar överallt och marken är platt, så det är lätt att lära känna sevärdheterna och förälska sig i dem.

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.