Gran Canaria – en resa full av upplevelser, till havs och i bergen

Spanien

I samarbete med Mondo

En val blåser en vattenstråle högt upp i luften alldeles bredvid båten och under snorklingen öppnar sig en värld full av färggranna fiskar. Resan till Gran Canaria kan bestå av så mycket mer än en semester på sandstranden och plaskande i vattenparkerna.

 

Öns huvudstad, Las Palmas, är kanske Gran Canarias mest legendariska semesterdestination – men samtidigt en över 500 år gammal, äkta spansk stad med universitet. Las Palmas bästa restauranger, trendiga barer och festivaler erbjuder den perfekta inramningen för en stadssemester i värmen hela året. Under en stadssemester i Las Palmas får du också uppleva den kanariska vardagen.

 

Naturen i Gran Canarias inre delar domineras av karga bergslandskap, som man bäst njuter av genom att dra på sig vandringskängorna och ge sig ut på vandring längs de slingrande stigarna. Vattenälskaren spenderar sin semester i Atlantens vågor: en dagskurs i surfing passar även för nybörjaren. Havsvattnet kring Gran Canaria är varmt också på vintern.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.