Edinburgh – en resa till staden där natur och kultur möts

Storbritannien

I samarbete med Mondo

Den stigande solen lyser på slottet i Edinburgh, föremål för många spökhistorier. Runtomkring färgas stadens tak i olika nyanser av orange. Framför centrum glittrar fjorden Forth. Det lönade sig att resa till Edinburgh och stiga upp tidigt för att få se detta!

 

En vandring upp till Arthur’s Seat, en vulkan som slocknat för flera miljoner år sedan, bjuder på en hisnande utsikt över Edinburgh. Detta är Skottland: dramatiska landskap som formats av naturen och människan tillsammans, fascinerande historier och stadskultur.

 

Kulturen och sevärdheterna i Edinburgh lockar också – vare sig det handlar om att besöka gallerier i världsklass eller att dricka skotsk whisky på traditionella pubar.

 

Edinburgh som är rikt på både natur och kultur hör till de populäraste bosättningsorterna i Storbritannien och är det näst populäraste resmålet efter London.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.