Boston – en resa till en stämningsfull kulturstad

USA

I samarbete med Mondo

Underbara Boston! Boston är en stämningsfull kulturstad där historiska byggnader möter skyskrapor och modern wow-arkitektur. Under en resa till Boston strövar man avspänt i centrum och insuper stadens unika atmosfär. Om New York representerar pengar och Washington politik, så är Boston vetenskap och konst.

Man tar sig behändigt runt bland Bostons historiska sevärdheter genom att gå längs Freedom Trail, som är utmärkt med röd färg längs gatorna. I hjältearkitekten I.M. Peins John F. Kennedy Library and Museum kan du bekanta dig med president Kennedys liv.

Den berömda shoppinggatan Newbury Street är perfekt för att shoppa och se på folk. I Seaport Districts restauranger frossar man på färska havsdjur. En kort metroresa bort i Cambridge ligger de berömda universiteten Harvard och Massachusetts Institute of Technology, dvs. MIT, på vars kampusområde du kan beundra arkitekturen och ana studiestämningen.

Trots att Boston med sina 650 000 invånare är relativt litet så är staden full av upplevelser och ett utmärkt resmål för en trivsam stadssemester.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.