Belek – En resa till familjernas och golfarnas oas

Turkiet

I samarbete med Mondo

Golf, familjesemester eller båda? Belek är Turkiets mest kända golfdestination och det är lätt att kombinera golfandet med en strandsemester med barnen. Runt Belek ligger över tio golfbanor med varierande svårighetsgrader för alla typer av spelare – från de mest erfarna till nybörjarna.

 

Den lugna stämningen i Belek passar bra för par och barnfamiljer. Familjens minsta sandslottsbyggare trivs på de snygga stränderna och vid hotellens fina pooler.

 

På byns färgsprakande lördagsmarknad kan du öva dig i att pruta. Bussresan från Belek till Antalyas basarer och restauranger räcker bara en timme.

 

Runt omkring Belek finns många fina utflyktsmål. Det främsta besöksmålet för historiskt intresserade är den välbevarade romerska amfiteatern Aspendos, medan naturintresserade säkert njuter av en utfärd till de vackra vattenfallen i Kurşunlu.

Se alla erbjudanden

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.