Bali – en resa till gudarnas ö

Från templet hörs exotisk gamelan-musik. Festklädda kvinnor bär korgar som är fullstaplade med offergåvor på sina huvuden. På tempelgården dansar sagoväsendet Barong, en vänligt sinnad figur med päls.

Och nu befinner vi oss inte ens ute på landsbygden, utan invid shoppinggatan Seminyaki, Balis trendigaste resmål!

Så här är det att besöka gudarnas ö, som Bali brukar kallas. Balis hinduiska kultur är alltid närvarande, överallt. Ibland är den bara subtil, andra gånger slående exotisk.

Den sagolika stämningen i kombination med fina stränder, häftiga surfvågor och en paradisiskt grönskande landsbygd har gjort Bali till ett av de mest älskade resmålen i världen.

Trots detta har Bali lyckats bevara en levande ursprungskultur. Det är det största miraklet på gudarnas ö.

Tre anledningar att välja Finnair Holidays

Fascinerande destinationer

Tredubbla Finnair Plus-poäng

Flyg, hotell och tredubbla Finnair Plus-poäng från ett och samma ställe

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.