Abu Dhabi – Emiratens mest fascinerande resmål

Den mäktiga Schejk Zayed-moskén lyser himmelskt vit. Sida vid sida kurvar sig Etithad Towers fem skyskrapor som moderna skulpturer. I inomhusnöjesparken Ferrari World svalkar man sig i rasande fart på världens snabbaste bergochdalbana.  Oasstaden Al-Ain skyddas av stiliga fästningar.

De som rest till Abu Dhabi vet det: Abu Dhabi är Förenade Arabemiratens mest fascinerande och mångsidiga resmål.

Förutom fantastiska vyer och dagsutflyktsmål charmar Abu Dhabi med sitt tilltalande kompakta centrum.  I staden kan man gå till många platser, till exempel från den underbara Cornriche-strandbulevarden till de fantastiska köpcentren.

Prisnivån i Abu Dhabi är en glad överraskning. Under en resa till Abu Dhabi är det lätt att njuta av en känsla av lyx, eftersom hotellen i staden råkar vara klart förmånligare än till exempel Dubai.

* Det lägsta priset till {destination} hämtas från en period på 10 månader och inkluderar flyg och logi i delat dubbelrum i {destination}. Det lägsta priset inkluderar hotel för tre dagar i Europa och 6 dagar i Asien, Nordamerika och Karibien. Alla biljetter inkluderar ett bagage/person som får väga upp till 23 kg och ett handbagage/ person som får väga upp till 8 kg. Mer information om Finnairs bagagebestämmelser hittar du på www.finnair.com/fi/se/information-services/baggage.