Varaa valloittava viikonloppuloma Finnair Holidaysilta

Olisiko aika ottaa tauko arjen kiireistä ja pitää ihana viikonloppuloma? Tutustu Finnair Holidaysin valikoimaan, löydä upeat viikonloppumatkat monine viihtymismahdollisuuksineen ja valitse parhaat vaihtoehdot oman aikataulusi ja toiveidesi mukaan. Matkahaustamme voit varata viikonloppumatkan lennot ja hotellit kätevästi ja joustavasti yhdestä paikasta.

Tutustu viikonloppumatkakohteisiimme ja hintoihin matkahaussamme

Halvat viikonloppumatkat ja äkkilähdöt viikonlopulle

Muista lisäksi tarkistaa sivustoltamme, mitkä ovat parhaillaan ajankohtaiset viikonloppulomat tarjoushinnoin – löydät edullisesti niin äkkilähdöt kuin vaikkapa syyslomamatkat, tulevan sesongin pääsiäisen matkat tai rantalomat. Matkahaustamme saatat löytää viikonloppumatkan aivan lähiviikoille tai äkkilähdön Eurooppaan hyvinkin edulliseen hintaan. Äkkilähtöjä on saatavilla joustavasti kohteesta riippuen, joista osa hyvinkin suosittuja.

Finnair Holidaysin tuttuun tapaan myös viikonloppumatkat sisältävät aina lennot ja matkatavarat, hotellin sekä Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Pitkä viikonloppuloma tai nopeampikin visiitti on valittavissa Finnair Holidaysilla helposti, sillä voit itse päättää matkasi keston aina 1–14 päivän väliltä.

Romanttiset viikonloppumatkat tai pidennetty viikonloppu Euroopassa, kuten Finnair Holidays -valikoiman lukemattomat muutkin vaihtoehdot, tarjoavat majoituksen, aktiviteetit ja huvittelumahdollisuudet joka makuun. Valitset viikonloppulomaasi sitten boutique-hotellin tai upean lomakeskuksen, voit aina luottaa korkeatasoisiin suosikkihotelleihimme niin keskeisen sijainnin kuin palvelujen suhteen.

Viikonloppumatka Eurooppaan on varma virkistys

Mieleisesi viikonloppuloman suunnittelu on Finnair Holidaysilla hauskaa ja ainutlaatuisen helppoa – siitä pitää matkahakumme monipuolinen valikoima huolen. Toinen toistaan kiinnostavammat Euroopan matkakohteet ja kiehtovat kaupungit ovat lyhyen lentoajan päässä mukavasti lähellä. Esimerkiksi Lontoon, Pariisin ja Rooman viikonloppumatkat tarjoavat loputtomasti elämyksiä niin nähtävyyksien, herkuttelun, kulttuuritarjonnan kuin shoppailun merkeissä.

Löydä parhaat viikonloppumatkat Finnair Holidaysin matkahausta. Tutustu eri kohteisiimme sekä varaa juuri sinulle sopivat lennot ja suosikkihotellit. Toiveidesi viikonloppuloma Euroopassa odottaa!

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Riika >
Lontoo >
Barcelona >
Rooma >
Tukholma >
Pariisi >
Berliini >
Praha >
New York >
Hongkong >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >