Tammikuun matkat finnair holidaysilta

Kun suunnittelet hengähdystaukoa talvipakkasten keskelle ja tammikuun matkat kiinnostavat, tutustu Finnair Holidaysin monipuoliseen valikoimaan. Meiltä valitset itsellesi mieleisimmät tammikuun lomamatkat helposti, sillä voit varata lennot ja hotellit kätevästi ja joustavasti yhdestä paikasta.

Tutustu tammikuun matkakohteisiin

Tammikuun lomamatkat – valitse itsellesi täydellinen ajoitus

Muista tarkistaa tammikuun matkatarjoukset, jotka Finnair Holidaysilla sisältävät aina lennot ja matkatavarat, hotellin sekä Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Tammikuun matkat ovat kestoltaan 1–14 päivää, ja sinä päätät pituuden.

Tammikuun lomakohteet eri maanosissa tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja niin majoituksen kuin aktiviteettien ja huvittelumahdollisuuksien suhteen. Matkahaustamme löydät sijainniltaan ja palveluiltaan korkeatasoiset suosikkihotellimme, ja voit nauttia tammikuun matkastasi vaikkapa viehättävässä boutique-hotellissa tai muhkeassa lomakeskuksessa.

Minne matkustaa tammikuussa?

Sivustollamme esittelemme Finnair Holidaysin kohteet kaikki omilla sivuillaan, joilta löydät tietoa myös kiinnostavimmista nähtävyyksistä sekä käytännön matkavinkkejä. Valikoimaamme sisältyvät tammikuun matkat, esimerkiksi rentouttavat rantalomat, kiehtovat kaupunkilomat tai upeat Euroopan matkakohteet tarjoavat huippuhienoja mahdollisuuksia viettää elämysten täyteistä aikaa ja pitää taukoa Suomen kaamoksesta.

Kun kaipaat tammikuussa ulkomaille ainakin nopealle visiitille, lyhyen lentomatkan päässä tarjoutuu tilaisuuksia viettää kaupunkilomaa upeissa eurooppalaisissa suurkaupungeissa monine ajanvietteineen. Jos haluat viettää tammikuussa rantalomaa, johon on helppo yhdistää myös suurkaupungin sykettä, erinomaisia ostospaikkoja, kiinnostavia ravintoloita ja sykähdyttäviä nähtävyyksiä, Dubai on eräs oivallinen vaihtoehto.

Tammikuussa etelään ja lämpimään

Finnair Holidaysin tammikuun matkat vievät myös unelmien hiekkarannoille ja eksoottisiin luontomaisemiin. Kanarialle suuntautuva rantaloma tammikuussa on yksi suursuosikeista, ja yhtä rakastettuja ovat Thaimaan matkakohteet. Monipuoliset kaukokohteiden vaihtoehdot Aasian, Australian, Lähi-idän ja Pohjois-Amerikan valikoimassamme tarjoavat lukemattomia hyviä syitä lähteä tammikuussa talven lomamatkalle.

Parhaat ja halvat matkat tammikuulle löydät Finnair Holidaysin matkahausta. Tutustu eri kohteisiin ja vaihtoehtoihin sekä varaa tammikuun lomamatka juuri sellaisena kuin sinä haluat.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Dubai >
Costa Del Sol >
Gran Canaria >
Alicante >
Antalya >
Bali >
Singapore >
Rooma >
Lissabon >
Teneriffa >
Koh Samui >
Krabi >
Belek >
Sanya >
Malediivit >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >