Talven lomamatkat ja matkakohteet talvelle 2020

Talviloma on mitä parhainta aikaa matkustaa ulkomaille. Tutustu Finnair Holidaysin talven lomamatkavalikoimaan ja löydä kiinnostavimmat talven 2020 matkakohteet matkahaustamme. Talvilomamatkatarjouksiimme sisältyvät lennot ja hotellit valitsemassassasi kohteessa sekä ruumaan menevät matkatavarat.

Varaa talvilomamatka

Talven lomamatkat ja matkakohteet talvelle 2020

Talviloma on mitä parhainta aikaa matkustaa ulkomaille. Tutustu Finnair Holidaysin talven lomamatkavalikoimaan ja löydä kiinnostavimmat talven 2020 matkakohteet matkahaustamme. Talvilomamatkatarjouksiimme sisältyvät lennot ja hotellit valitsemassasi kohteessa sekä ruumaan menevät matkatavarat.

Finnair Holidays vie sinut talvella lämpimään

Moni kaipaa pientä hengähdystaukoa pakkassäiden ja arkisten kiireiden keskelle, ja talven lomamatkat ovat varmasti yksi parhaista ratkaisuista siihen tarpeeseen. Mikäli se meistä riippuu, ikimuistoisen hienot talviloman matkat onnistuvat mainiosti missä päin maailmaa tahansa. Finnair Holidaysin talvilomakohteet kutsuvat sinua eksoottisille hiekkarannoille, häikäisevän upeisiin luontomaisemiin tai kulttuurielämyksiä ja huvittelumahdollisuuksia tulvillaan oleviin suurkaupunkeihin.

Talven rantalomakohteet ja lukemattomat muut talven lomavaihtoehdot löydät Finnair Holidaysin matkahausta. Muista tarkistaa myös talvilomatarjoukset, jotka kaikkien Finnair Holidays -matkojen tapaan sisältävät aina lennot sekä sijainniltaan ja palveluiltaan korkeatasoiset suosikkihotellit. Lisäksi keräät matkavarauksestasi Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Suunnittelet matkasi aikataulun joustavasti, sillä Finnair Holidaysilla voit valita talven lomamatkat 1–14 päivän mittaisina.

Talven matkat 2020 tammikuusta toukokuun alkuun

Talviloma etelässä virkistää ja rentouttaa taatusti, lähdet sitten rantalomalle, kaupunkilomalle tai kohteeseen, jossa voit viihtyä sekä uimarannoilla että suurkaupungin huvituksissa. Valikoimaamme sisältyvät monipuoliset suurkaupunkien, eurooppalaisten kohteiden ja kaukokohteiden vaihtoehdot Aasiassa, Australiassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa tarjoavat loputtomasti hyviä syitä valita talven lomamatkat Finnair Holidaysilta.

Ehdottomasti parhaat talven matkat löydät Finnair Holidaysin matkahausta. Tutustu eri kohteisiin ja niiden tarjoamiin monenlaisiin vaihtoehtoihin sekä varaa kätevästi yhdestä paikasta talven lomamatka juuri sellaisena kuin sinä haluat.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Dubai >
Lissabon >
Miami >
Tokio >
Malediivit >
Fidži >
Gran Canaria >
Teneriffa >
Koh Samui >
Phuket >
Krabi >
Tel Aviv >
Antalya >
Belek >
Key West >
Bali >
Costa del sol >
Santorini >
Bangkok >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >