Parhaat syyslomamatkat Finnair Holidaysilta

Kun suunnittelet syyslomamatkaa, tutustu Finnair Holidaysin monipuoliseen valikoimaan ja valitse itsellesi mieleisin aika, paikka ja tapa viettää ihanaa syyslomaa. Meiltä varaat lennot ja hotellit kätevästi ja joustavasti yhdestä paikasta. Voit hyödyntää valmiita yhdistelmiä tai räätälöidä syyslomasi lennot ja suosikkihotellit yhdistelmäksi oman valintasi mukaan.

Tutustu syyskuun matkoihin ja varaa

Syksyn matkat – takuuvarma piristys ennen talven tuloa

Muista tarkistaa syyskuun lomatarjoukset, jotka Finnair Holidaysin tuttuun tapaan sisältävät aina lennot ja matkatavarat, hotellin sekä Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Syksyn matkat ovat kestoltaan 1–14 päivää, ja sopivan pituuden päätät sinä.

Syyslomakohteet eri puolilla maailmaa tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja niin majoituksen kuin aktiviteettien ja nautiskelumahdollisuuksien suhteen. Matkahaustamme löydät sijainniltaan ja palveluiltaan korkeatasoiset suosikkihotellimme, joita riittää aina idyllisistä boutique-hotelleista hulppeisiin lomakeskuksiin – kaikki nappivalintoja onnistuneeseen syyslomamatkaan.

Lomalle syyskuussa, mutta minne?

Sivustoltamme löydät Finnair Holidaysin kaikki lomamatkat paitsi koottuina yhdelle sivulle, myös esiteltyinä erilaisten teemojen pohjalta. Kun syysloma ja syyslomamatkan ajanvietteiden suunnittelu askarruttaa, kannattaa katsoa, millaisia vaihtoehtoja esimerkiksi valikoimaamme sisältyvät rantalomat tai ruokamatkailijan suosikkikaupungit voivat tarjota. Kohteiden esittelyissä kerromme myös niiden kiinnostavimmista nähtävyyksistä ja käytännön vinkeistä.

Euroopan matkakohteet ovat mukavasti lähellä lyhyempääkin syyslomaa ajatellen. Kun kaipaat syyskuussa ulkomaille, mutta vapaapäiviä ei ole kesän jäljiltä kovin monta, lyhyen lentoajan päähän kaupunkilomalle Eurooppaan ehtii silti hyvin. Viikonloppuunkin saa kiehtovissa eurooppalaisissa suurkaupungeissa mahtumaan lukuisia syyslomamatkan huvituksia shoppailusta ja herkuttelusta nähtävyyksien ja kulttuuritapahtumien kiertelyyn. Tai jos vähemmän tiivis matkaohjelma houkuttelee, monissa Euroopan metropoleissa voi mainiosti viettää syyslomaa vaikkapa rentoutumalla ylellisessä kylpylässä.

Syyslomalle aurinkoon lähelle tai kauas

Loistava tapa jatkaa suloista suvea on suunnata syyskuussa etelään, sillä Etelä-Euroopassa eletään täyttä kesää pitkään vielä kiireisimmän lomasesongin päätyttyä. Syyslomamatkat Välimeren aurinkoisille ja lämpimille rannoille tuovat miellyttävän hengähdystauon juuri sopivasti pimeimmän vuodenajan kynnykselle. Esimerkiksi Espanjan, Italian, Kroatian ja Kreikan monet rantalomakohteet tarjoavat upeita maisemia, auringonpaistetta ja leppoisia tuulia, mutta myös runsain määrin taide- ja kulttuurinähtävyyksiä sekä monenlaisia harrastusmahdollisuuksia eri lajeista kiinnostuneille.

Jos syyslomaa riittää pidemmälti, ei kannata unohtaa Finnair Holidaysin kaukokohteita. Aasian, Australian, Lähi-idän ja Pohjois-Amerikan valikoimastamme löydät niin suurkaupunkien sykettä, eksoottisia ja historiallisia kohteita kuin ainutlaatuisen kauniita paratiisirantoja.

Parhaat syksyn matkat 2019 ja syyskuun matkatarjoukset ovat valittavissasi Finnair Holidaysin matkahausta. Tutustu eri kohteisiin ja vaihtoehtoihin sekä varaa syyslomamatka juuri sellaisena kuin sinä haluat.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Riika >
Lontoo >
Barcelona >
Rooma >
Tukholma >
Pariisi >
Berliini >
Praha >
New York >
Hongkong >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >