Matkalle pääsiäisenä

Pääsiäisloma tarjoaa mukavan hengähdystauon kiireisen kevään keskelle ja pääsiäsloman ajankohta on hyvää aikaa matkustaa ulkomaille. Finnair Holidaysilta löydät laajan valikoiman pääsiäisen matkoja niin klassisiin Euroopan kaupunkilomakohteisiin kuin kaukohteisiin ympäri maailman. Hyödynnä joko valmiita yhdistelmiämme tai kokoa suosikkikohteesi lennot ja suosikkihotellit yhteen vaivattomasti ja edullisesti.

Katso hinnat ja varaa

Pääsiäisloma 2020 vie kohti kesää jo huhtikuussa

Pääsiäisen ajankohta keväällä 2020 osuu huhtikuun puolivälin tietämille. Siinäkin tapauksessa, jos Suomessa talvisää sattuisi jatkumaan tavallista pidempään, suuntaamalla pääsiäisenä ulkomaille voit olla varma, että pääset nauttimaan jo keväästä täydessä loistossaan.

Finnair Holidaysilta löydät loistavat pääsiäismatkat, jotka voit suunnitella parhaiten omaan loma-aikatauluusi sopiviksi. Viikonlopun mittaiset pääsiäisen matkat tai pidemmät lomat valitset yhtä helposti, sillä Finnair Holidaysilla voit itse päättää matkasi keston 1–14 päivän väliltä. Muista tarkistaa valikoimamme matkatarjoukset, joilla pääset lomalle pääsiäisenä samoin eduin kuin Finnair Holidaysilla aina: hintamme sisältävät niin lennot ja matkatavarat kuin hotellin, ja lisäksi saat Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina.

Virkistävät pääsiäismatkat joka makuun

Kun olet lähdössä matkalle pääsiäisenä, kannattaa tutustua Finnair Holidays -kohteiden esittelysivuihin ja niiden monipuolisiin matkavinkkeihin. Mietit sitten matkaa pääsiäisenä Eurooppaan tai kauemmas muihin maanosiin, meiltä löydät taatusti parhaat vaihtoehdot päästä niin aurinkoisille paratiisirannoille ja muihin hienoihin luontokohteisiin kuin kaupunkilomalle metropolin sykkeeseen.

Kiehtovia nähtävyyksiä ja monipuolisia elämyksiä tarjoavat pääsiäismatkat suunnittelet vaivattomasti Finnair Holidaysin avulla. Tutustu hulppeaan valikoimaamme ja varaa sekä lennot että aina laadukkaat suosikkihotellit helposti matkahaustamme.

Pääsiäismarkkinat Euroopassa

Etelämpänä Eurooppaa pääsiäinen avaa tyypillisesti kesän matkustuskauden. Pääsiäisen aikoihin erilaiset ulkoilmatapahtumat Euroopassa alkavat yleistyä, terassit heräävät henkiin ja lämpötilat alkavat olla matkailijalle suotuisat. Mm. Saksassa järjestetään pääsiäisen aikoihin erilaisia kevätjuhlia (Frühlingsfest), ja Saksan ehkäpä tunnetuimmat pääsiäismarkkinat järjestetään Nürnbergissä, mistä lähin matkakohteemme on München. Niin ikään suosikkikohteisiimme kuuluvassa Wienissä järjestetään useita pääsiäismarkkinoita. Praha on tunnetusti suosittu pääsiäismatkakohde, missä pääsiäismarkkinoita voi löytää useita aina keskeiseltä Vanhankaupungin aukiolta lähtien. Edullista ja lähellä olevaa pääsiäsmatkakohdetta etsivän kannattaa katsastaa Krakovan-matkatarjontamme, sillä Krakovan pääaukio on erityisen komea ja vilkas pääiäisen aikohin.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Porto >
Napoli >
Rodos >
New York >
Rooma >
Pariisi >
Krakova >
Amsterdam >
Ateena >
Barcelona >
Berliini >
Budapest >
Kioto >
Lontoo >
Lissabon >
Praha >
Riika >
Venetsia >
Wien >
Vilna >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >