Maaliskuun matkat Finnair Holidaysilta

Kevään lomia suunnitellessa kysymys "minne matkustaa maaliskuussa" nousee usein esiin. Finnair Holidaysilla olemme tehneet maaliskuun matkakohteen valinnasta ja vertailusta helppoa. Olemme koonneet tälle sivulle maaliskuun matkavinkkejä, ja matkahaustamme löydät kaikki maaliskuun lomakohteemme ympäri maailman. Hyödynnä valmiita yhdistelmiä tai kokoa lennot ja hotellit yhteen juuri sinulle sopivaa maaliskuun matkaa varten.

Katso Maaliskuun matkahinnat

Lomalle maaliskuussa 2020: suunta etelään?

Suomessa kevät antaa usein odottaa itseään, ja kummasti alkaa kiinnostaa, missä päin voisi olla jo lämmintä maaliskuussa. Vastausta kannattaa etsiä Finnair Holidaysin avulla. Meiltä löydät eri puolilta maailmaa maaliskuun lomakohteet, jotka tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja niin majoituksen, harrastusmahdollisuuksien kuin huvitteluelämysten suhteen – eikä varmasti jää toivomisen varaa myöskään auringonpaisteen ja lämmön osalta.

Kun kaipaat rantalomalle maaliskuussa, lämpimät lomakohteet voivat löytyä sekä eteläisestä Euroopasta että kaukaisemmista maanosista. Unelmien hiekkarannat ja juuri sopivat lämpöasteet Kanarialta ja Costa del Solilta aina Thaimaahan, Australiaan ja Kaliforniaan kutsuvat vastustamattomasti puoleensa, ja lähtö lomalle maaliskuussa etelään osoittautuu taatusti loistoideaksi.

Matkahakumme esittelee parhaat maaliskuun matkat

Kuten Finnair Holidaysilla aina, valitset mieleisesi vaihtoehdot ja lähdet lomalle maaliskuussa helposti ja mutkattomasti. Esittelemme kaikki kohteet kattavasti omilla sivuillaan, joilta löydät tietoa myös kiehtovimmista nähtävyyksistä ja käytännön matkavinkeistä. Sivuillamme esittäytyvät myös valikoimamme sijainniltaan ja palveluiltaan korkeatasoiset suosikkihotellit, joihin kuuluu esimerkiksi viehättäviä boutique-hotelleja, monipuolisia lomakeskuksia sekä ylellisiä kaupunki- ja kylpylähotelleja.

Matkahakumme ensimmäisessä vaiheessa voit suodattaa ja tarkastella maaliskuun matkakohteita ilman ja veden lämpötilan, lento-ajan pituuden sekä matkahinnan mukaan, mikä mahdollistaa monipuolisen matkakohteiden vertailun. Tiesitkö esimerkiksi, että lämpimimmät lomakohteemme maaliskuussa löytyvät Thaimaasta, kun taas vesi on keskimäärin lämpimintä Fidžillä ja Balilla? Maaliskuun lämpimimpiin lomakohteisiimme lukeutuvat myös mm. Vietnamin matkakohteet sekä Malediivit. Edullisempia mutta jo alkukeväästä lämpimiä maaliskuun matkakohteita valikoimastamme löytyy mm. Espanjasta ja Portugalista. Arabiemiraateissa ja Dubaissa riittää lämpöä jo maalikuussa ja matkat ovat pääsääntöisesti edullisia – lennot ja hotellit saattavat löytyä parhaimmillaan alle viidensadan.

Finnair Holidays -matkaan sisältyy aina lento, majoitus sekä ruumaan menevä matkatavara. Matkan keston suunnittelet joustavasti itse 1–14 päivän väliltä. Samalla kun varaat lennot ja mieleisesi suosikkihotellin, keräät Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Tutustu Finnair Holidays - valikoimaan, varaa matka valitsemaasi kohteeseen juuri sellaisena kuin haluat, ja lähde virkistävälle lomalle maaliskuussa!

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >