Loistavat lokakuun matkat Finnair Holidaysilta

Kun suunnittelet hengähdystaukoa syksyn keskelle ja lokakuun matkat kiinnostavat, tutustu Finnair Holidaysin monipuoliseen valikoimaan. Meiltä valitset itsellesi mieleisimmät lokakuun lomamatkat helposti, sillä voit varata lennot ja hotellit kätevästi ja joustavasti yhdestä paikasta.

Katso Lokakuun lomatarjouksemme täältä!

Lokakuun lomamatkat – täydellinen ajoitus

Muista tarkistaa lokakuun matkatarjoukset, jotka Finnair Holidaysilla sisältävät aina lennot ja matkatavarat, hotellin sekä Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Lokakuun matkat ovat kestoltaan 1–14 päivää, ja sinä päätät pituuden.

Lokakuun lomakohteet eri maanosissa tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja niin majoituksen kuin aktiviteettien ja huvittelumahdollisuuksien suhteen. Matkahaustamme löydät sijainniltaan ja palveluiltaan korkeatasoiset suosikkihotellimme, ja voit nauttia lokakuun matkastasi vaikkapa idyllisessä boutique-hotellissa tai hulppeassa lomakeskuksessa.

Minne lomalle lokakuussa?

Esittelemme Finnair Holidaysin kaikki lomamatkat kohteiden omilla sivuilla, joilta löydät tietoa myös kunkin kohteen kiinnostavimmista nähtävyyksistä sekä käytännön matkavinkkejä. Valikoimaamme sisältyvät lokakuun matkat, esimerkiksi rantalomat, parhaimmat ruokakaupungit tai Euroopan matkakohteet tarjoavat huippuhienoja mahdollisuuksia viettää elämysten täyteistä aikaa, kun Suomessa syyssateet jatkuvat ja päivät lyhenevät.

Kun kaipaat lokakuussa ulkomaille ainakin nopealle visiitille, lyhyen lentomatkan päässä tarjoutuu tilaisuuksia viettää kaupunkilomaa kiehtovissa eurooppalaisissa suurkaupungeissa monine ajanvietteineen. Erinomaisia ostospaikkoja, kiinnostavia ravintoloita, kiehtovia nähtävyyksiä ja tapahtumia riittää loputtomasti, ja jokaisella metropolilla on yksilöllinen ja aina viehättävä ominaislaatunsa.

Lokakuussa lämpimään lähelle tai kauas

Kuulainkin syksy saa aimo annoksen kesän tuntua, kun suuntaat etelään lokakuussa, jolloin Välimeren rannoilla kesä vielä jatkuu. Myös lokakuussa Eurooppaan ja moniin rantalomakohteisiin on otollinen aika matkustaa, sillä vilkas kesäsesonki on ohitse ja matkaelämyksistä on paremmin tilaa nauttia.

Lokakuun matkat Finnair Holidaysin kaukokohteisiin vievät suurkaupunkien sykkeeseen, eksoottisiin luontomaisemiin ja unelmien hiekkarannoille. Monipuoliset vaihtoehdot Aasian, Australian, Lähi-idän ja Pohjois-Amerikan kohteissamme takaavat, että lähtö lomalle lokakuussa osoittautuu loistoideaksi.

Parhaat lokakuun matkat 2019 ja lokakuun halvat matkat löydät Finnair Holidaysin matkahausta. Tutustu eri kohteisiin ja vaihtoehtoihin sekä varaa matka lokakuulle juuri sellaisena kuin sinä haluat.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Riika >
Lontoo >
Barcelona >
Rooma >
Tukholma >
Pariisi >
Berliini >
Praha >
New York >
Hongkong >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >