Kesän matkat maailmalle Finnair Holidaysilta

Kevät ja kesä ovat mitä parhainta aikaa matkustaa. Finnair Holidaysin valikoimasta löydät toinen toistaan upeammat kesän lomakohteet Euroopasta, Aasiasta ja Amerikasta. Kesän lomamatkan pituuden ja päivämäärän päätät sinä ja matkan kesto voi olla mitä tahansa 1–14 päivän väliltä. Varaa kesän 2020 matkasi jo tänään!

Tutustu kesän kaikkiin matkakohteisiin

Kesän lomamatkat ja parhaat matkakohteet kesälle 2020

Finnair Holidaysin kesän matkojen valikoima on erittäin monipuolinen ja laaja. Olemme poimineet tälle sivulle suosituimmat kesän 2020 lomakohteet Euroopasta, Aasiasta ja Amerikasta auttamaan sinua parhaan kesälomakohteen valinnassa. Finnair Holidaysin kesän matkatarjoukset ja alkaen-hintamme sisältävät aina lennot ja hotellit sekä ruumaan menevät matkatavarat.

Löydä juuri sinulle sopiva kesäkohde

Kesäloma on mitä antoisinta aikaa matkustaa ja Finnair Holidaysin lähes sadan lomakohteen valikoima vastaa kesän lomakuumeeseen. Etsiessäsi sinulle sopivaa matkan ajankohtaa ja lomakohdetta et ole sidottu kiinteisiin matkapäiviin vaan matkahaussamme voit räätälöidä juuri sinun aikatauluusi sopivan kesän matkan lentoineen ja hotelleineen. Olitpa lähdössä matkaan yksin, ystävän kanssa tai vaikkapa koko perheen voimin, matkahaustamme löydät monipuolisia vaihtoehtoja kesän matkailuun lähelle ja kauas. Vaihtoehtomme ulottuvat aina Tukholman kaupunkilomista eksoottisiin Aasian lomakohteisiin. Myös USA kaikkine ranta- ja kaupunkikohteineen on äärimmäisen monipuolinen ja kiehtova matkakohde kesäisin. Valikoimastamme löydät  peräti kahdeksan Amerikan matkakohdetta.

Tutustu kesän matkatarjouksiimme matkahaussa

Kesän matkahinnat ja -tarjoukset löydät niin tältä sivulta kuin matkahaustamme. Matkahaussa voit suodattaa ja vertailla kaikkia lomakohteitamme mm. ilman lämpötilan, veden lämpötilan, lentoajan ja tietenkin matkahintojen perusteella. Etsitpä sitten lentoajaltaan lyhyttä kesän kaupunkilomaa tai lämmintä rantalomakohdetta, löydät kaikki vaihtoehdot kätevästi matkahaustamme. Aloita kesän kesälomamatkasi suunnittelu Finnair Holidaysin sivustolla ja varaa kesän 2020 matkasi jo tänään!

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Porto >
Napoli >
Rodos >
New York >
Rooma >
Pariisi >
Krakova >
Amsterdam >
Ateena >
Barcelona >
Berliini >
Budapest >
Kioto >
Lontoo >
Lissabon >
Praha >
Riika >
Venetsia >
Wien >
Vilna >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Maaliskuun matkat >
Pääsiäismatkat >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Talvilomamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >
Kesän matkat >