Kiehtovat kaupunkilomat Finnair Holidaysilta

Kun haluat irtautua arjesta, kaupunkilomalle lähteminen on hauska ja taatusti toimiva tapa toteuttaa suunnitelma. Tutustu Finnair Holidaysin monipuoliseen valikoimaan ja löydä itsellesi paras kaupunkiloman kohde. Kun olet päättänyt mieleisesi ajankohdan, meiltä varaat kaupunkilomallesi sopivat lennot ja hotellit helposti ja joustavasti yhdestä paikasta.

Tutustu kaupunkilomakohteisiin ja varaa

Kaupunkilomia joka vuoden aikaan - joulukuussa, myöhemmin talvella, tai vaikka pääsiäisenä

Finnair Holidaysilla suunnittelet kaupunkilomasi juuri sellaiseksi kuin haluat. Joustava matkahakumme mahdollistaa kaupunkiloman varaamisen sinulle sopivaan vuoden aikaan. Muista tarkistaa matkahakumme monipuoliset ja edulliset kaupunkilomat sekä kiinnostavat kaupunkiloman tarjoukset. Voit hyödyntää valmiita yhdistelmiä tai voit koota kaupunkilomasi lennot ja suosikkihotellit yhdistelmäksi oman valintasi mukaan.

Kuten Finnair Holidaysilla aina, kaikki valikoimamme kaupunkilomakohteet ja tarjoukset sisältävät niin lennot ja matkatavarat, hotellin kuin Finnair Plus -pisteet kolminkertaisina. Koska parhaat kaupunkilomat eivät mielestämme välttämättä vaadi pitkää kestoa vaan ennen kaikkea laadukasta sisältöä, haluamme tarjota yhtä hyvin lyhyet kuin pidemmät lomamatkat. Siksi myös Finnair Holidaysin kaupunkilomat voivat olla kestoltaan 1–14 päivää, ja sopivan pituuden valitset sinä.

Tarkoin valitut hotellit kaupunkilomallesi: sijainti ja palvelut aina korkeatasoiset

Finnair Holidaysin kaupunkilomakohteet eri maanosissa tarjoavat valtavasti vaihtoehtoja niin majoituksen, aktiviteettien kuin kaikenlaisten viihtymismahdollisuuksien osalta. Tutustu matkahaussamme suosikkihotellien hulppeaan valikoimaan, jonka asiantuntijamme ovat laatineet tarkan taustatyön ja ajankohtaisten matkailutrendien pohjalta.

Sivustollamme esittelemme myös  Finnair Holidaysin kaikki lomamatkat kohteiden omilla sivuilla. Sivuiltamme löydät roppakaupalla tietoa kaupunkilomakohteiden upeimmista nähtävyyksistä sekä käteviä käytännön vinkkejä. Voit kartoittaa kaupunkilomaasi varten vaihtoehtoja myös erilaisten teemojen mukaan: nopealla vilkaisulla näet esimerkiksi valikoimamme viikonloppumatkat, syyskuun matkat, lokakuun matkat, joulumatkat, rantalomat tai vaikkapa ruokamatkailijan parhaat kaupunkilomat.

Suosituimmat kaupunkilomat eurooppalaisissa metropoleissa

Silloinkin kun kaupunkilomaa voi viettää vain nopealla visiitillä, Euroopan matkakohteet ovat mukavasti lähellä. Lyhyen lentoajan ansiosta kaupunkiloman Euroopassa voi mahduttaa jopa muutamaan päivään, ja silti ehtii kokea monipuolisia matkanautintoja niin shoppailun, herkuttelun, nähtävyyksien kuin kulttuuritarjonnan parissa.

Valikoimamme suursuosikit, kuten esimerkiksi kaupunkilomat Berliinissä, Lontoossa ja Prahassa ovat tulvillaan suurkaupungin kiihkeää sykettä sekä nähtävää ja koettavaa kaikenlaisista asioista ja ajanviettotavoista kiinnostuneille matkailijoille. Myös luonnonkauneutta ja toinen toistaan kiehtovampia päiväretkikohteita riittää ihailtavaksi – muun muassa Italian kaupunkilomat tarjoavat unohtumattomia silmäniloja.

Parhaat ja edulliset kaupunkilomat Eurooppaan ja kauemmas toteutat Finnair Holidaysin kanssa. Tutustu valikoimamme kohteisiin ja vaihtoehtoihin matkahaussamme sekä varaa kaupunkiloma omien toiveidesi mukaan.

Tutustu Finnair Holidaysin kohteisiin tarkemmin

Riika >
Lontoo >
Barcelona >
Rooma >
Tukholma >
Pariisi >
Berliini >
Praha >
New York >
Hongkong >

Tutustu myös muihin matkavaihtoehtoihimme

Kaupunkilomat >
Viikonloppumatkat >
Joulun matkat >
Syyslomamatkat >
Lokakuun lomat >
Lento ja hotelli >
Rantalomat >
Ruokamatkat >
Tammikuun matkat >
Uuden vuoden matkat >