Yangon – matka eksoottiseen Myanmariin

Myanmar

Yhteistyössä Mondo

Kullattu Shwedagonin pagodi säihkyy auringossa niin kirkkaana, että silmiä on siristettävä. Ryhmä vaaleanpunaiseen pukeutuneita buddhalaisia nunnia kiertää suurta temppelitornia. Mahtava pagodi on Yangonin upein nähtävyys mutta myös paikallisten olohuone. Temppelin sivukäytävien varjossa pieni poika opettelee kävelemään. Vanhemmat ihailevat ensiaskelia onnellisina hymyillen.

 

Samalla tavalla Myanmarin suurin kaupunki Yangon tuntuu ottavan ensimmäisiä askeliaan modernissa maailmassa pitkän eristäytyneisyyden ajan jälkeen. Uusia ravintoloita ja baareja avataan vanhaan keskustaan, jonka siirtomaa-ajan ränsistyneet korttelit henkivät vielä rappioromantiikkaa.

 

Yangon hämmästyttää eksoottisuudellaan. Miehet pukeutuvat perinteisiin longyi-kietaisuhameisiin ja naiset ovat maalanneet kasvoihinsa spiraaleita thanaka-puusta saadulla tahnalla. Vanhat mummot polttavat paksuja cheroot-sikareita.

 

Yangon on portti Myanmarin ihmeelliseen maailmaan. Yangonista matkustaa kätevästi niin Baganin temppelialueelle kuin Inle-järvellekin, jonka asukkaat melovat kapeita kanootteja toisella jalallaan.

Katso kaikki tarjoukset
  • Kannattaa kokea
  • Historian havinaa
  • Omaa rauhaa
  • Kaupunkielämää
  • Paikalliseen tapaan

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.