Whistler – matka Kanadan parhaimpaan vuoristokohteeseen

Kanada

Yhteistyössä Mondo

Gondolihissi keikkuu laakson yllä melkein puolen kilometrin korkeudessa. Whistleriä ja viereistä Blackcombia yhdistävä yli neljän kilometrin mittainen köysirata on kuin hidastettu maisemalento!

 

Whistler on Kanadan laskettelukeskusten kermaa: Whistler on valittu useita kertoja koko Pohjois-Amerikan parhaaksi hiihtokeskukseksi, ja siellä kisattiin osa vuonna 2010 järjestettyjen Vancouverin olympialaisten lajeista. Rinteitä on yli sata ja pisimmillä laskuilla mittaa useita kilometrejä. Lumilautailijoita varten on rakennettu kouruja, hyppyreitä ja muita temppupaikkoja.

 

Whistlerin maisemia hallitsevat alppimaisen jylhät huiput. Runsas lumi takaa huippuolosuhteet, ja jäätikön ansiosta Whistlerissä voi lasketella myös kesällä.

 

Whistleriin kannattaa matkata myös kesäisin, jolloin sen maisemissa maastopyöräillään, patikoidaan luonnossa ja pelataan golfia. Whistlerin viihtyisässä kylässä on suorastaan erinomainen ravintolatarjonta, eikä Vancouverin miljoonakaupungin sykkeeseen ole kuin parin tunnin ajomatka.

Katso kaikki tarjoukset
  • Koko perheelle
  • Luksuslomailua
  • Jotain erityistä
  • Luonnonystäville
  • Pikainen irtiotto
  • Aktiiviloma

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.