Vancouver – matka maailman parhaaseen kaupunkiin

Kanada

Yhteistyössä Mondo

Millainen on maailman viihtyisin kaupunki? Kysymykseen löytää vastauksen Vancouverista, joka kerta toisensa jälkeen nostetaan äänestyksissä maailman mukavimmaksi asuinpaikaksi. Vancouveriin on helppo rakastua. Kolmen miljoonan asukkaan Vancouver on monipuolinen matkakohde ja monikulttuurinen metropoli, jonka leuto ilmasto pitää asukkaat hyväntuulisina.

 

Tyynenmeren vuonojen ja Rannikkovuorten kauniissa maisemissa harrastukset eivät lopu kesken: Vancouverin ympäristössä voi patikoida, pyöräillä ja bongata valaita. Talviurheilijaa palvelee aivan Vancouverin vieressä sijaitseva laskettelukeskus Grouse Mountain, eikä legendaarisen Whistlerin rinteisiin ole kuin parin tunnin matka.

 

Suurin osa Vancouverin nähtävyyksistä on kätevästi keskustan alueella. Chinatownin aasialaisista ravintoloista leijuu idän herkkujen tuoksu, ja kulttuurista kiinnostunut polkaisee vuokrapyörällä Kitsilanon boheemin kaupunginosan museoihin. Stanley Park on koko perheen ulkoilualue, josta löytyy hiekkarantoja, metsäpolkuja, golfkenttä ja vesipuisto.

Katso kaikki tarjoukset
  • Koko perheelle
  • Kannattaa kokea
  • Luonnonystäville
  • Kahdestaan
  • Kaupunkielämää
  • Makujen maailma

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.