Matka monikulttuuriseen Torontoon

Kanada

Yhteistyössä Mondo

Chinatown ja Koreatown, Pikku-Portugali ja Pikku-Italia – Kanadan suurin kaupunki Toronto huokuu monikulttuurisuutta. Valtaosalla miljoonametropolin asukkaista on juuret aivan muualla kuin Ontariojärven rannalla.

 

Toronton-matkalla riittää nähtävää ja koettavaa: pilvenpiirtäjien hallitsema keskusta on kuin New Yorkin Manhattan pienoiskoossa, boheemi Kensington Market vetää puoleensa niin hippejä kuin hipstereitäkin ja etnisten kaupunginosien aasialaisravintolat houkuttelevat herkkusuita.

 

Toronton maamerkki on 553 metriä korkea CN Tower, joka nousee kaupungin ylle kuin mahtava neula. Kanadan ikimuistoisin urbaani elämys on nousta läntisen pallonpuoliskon korkeimpaan torniin ja kurkata sen maisematasanteen lasisen lattian läpi. Näkymät ovat huimaavat.

 

Toronton nähtävyyksiin kuuluvat myös kiekkofanien pyhiinvaelluspaikka Hockey Hall of Fame sekä jääkiekkomuseo, jonka maalivahtisimulaattorissa voi yrittää torjua Wayne Gretzkyn laukauksen. Tunnin matkan päässä Torontosta kohisee ja kuohuu huikea luonnonihme: Niagaran putoukset.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.