Matka Sukhothain ihanaan rauniokaupunkiin

Thaimaa

Yhteistyössä Mondo

Pylväskäytävä johtaa kookkaan Buddha-patsaan luokse. Takana nousee lootuksen muotoinen temppelitorni. Raunioituneen temppelin katto ja seinät puuttuvat. On myöhäinen iltapäivä ja ympärillä vallitsee ihana rauha. Kolme oranssikaapuista munkkia saapuu rukoilemaan patsaan äärellä. Buddha hymyilee lempeästi.

 

Sukhothain rauniokaupunki on Thaimaan upein kulttuurikohde. Thaimaalaiset pitävät 1200–1300-luvuilla kukoistanutta Sukhothain kuningaskuntaa kulttuurinsa kehtona. Valtakunnassa kehittyivät thai-aakkoset, ja Sukhothain aikakauden patsaat ovat Thaimaan historian hienostuneimpina.

 

Raunioita ympäröivät vehmaat riisipellot ja maaseudun rauha. Sukhothai on säilynyt hurmaavan idyllisenä, sillä se sijaitsee Keski-Thaimaassa vilkkaimpien matkailureittien ulkopuolella. Perille pääsee kuitenkin helposti lentämällä. Hotellien ja ravintoloiden hintataso on edullinen.

 

Sukhothai on upea matkakohde tutustua Thaimaan historiaan ja kokea aidon Thaimaan lumoa.

Katso kaikki tarjoukset

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.