Siem Reap – matka Angkorin rauniokaupunkiin

Kambodza

Yhteistyössä Mondo

Hetkeä ei unohda koskaan, kun kohtaa ensimmäisen kerran Angkorin temppelit. Viidakon reunustama tie johtaa leveälle vallihaudalle, jonka takana kohoaa mahtava Angkor Wat. Temppelin lootustornit nousevat korkeuksiin.

 

Angkor Wat on maailman suurin uskonnollinen monumentti, mutta Angkorin temppeleissä ei hurmaa ainoastaan niiden koko vaan myös taiteellisuus. Temppelit on koristeltu upein seinäkaiverruksin, jotka kuvaavat jumalten seikkailuja, armeijoiden taisteluita ja khmer-valtakunnan arkea. Temppeleiden koristeluja voi lukea kuin hyvää kirjaa.

 

Angkor Wat on alueen kuuluisin nähtävyys, mutta Angkor käsittää monta muutakin upeaa temppeliä. Bayon on arkkitehtuuriltaan lumoavin: lukemattomat suuret Buddhan kasvot seuraavat vierailijaa kuin peilisalissa. Ta Phrom on puolestaan jätetty tunnelmallisesti viidakon valtaamaksi.

 

Angkorin temppeleihin tutustutaan Siem Reapista käsin. Pikkukaupunki on kiehtova matkakohde jo itsessään. Kolonialismin ajan taloissa on kivoja putiikkeja ja ihania ravintoloita, jotka saavat viihtymään.

Katso kaikki tarjoukset
  • Kannattaa kokea
  • Kaupunkielämää
  • Pikainen irtiotto
  • Taide & kulttuuri
  • Makujen maailma

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.