San Francisco – matka lumoavaan kaupunkiin

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Aamu-usvan keskeltä nousee maailman kuuluisin silta. Golden Gate Bridgen on nähnyt lukemattomissa elokuvissa, mutta sen todellisen kauneuden kokee vasta paikan päällä. Silta on samaan aikaan sekä suuri ja uljas että siro ja kaunis. Golden Gate Bridge antaa kasvot San Franciscolle.

Kun on nähnyt San Franciscon kuuluisimmat nähtävyydet – Golden Gate Bridgen, Alcatrazin vankilasaaren ja Fisherman’s Wharfin söpöt merileijonat – voi hyvällä omalla tunnolla keskittyä kuljeskeluun ja tunnelmointiin San Franciscon kumpuilevilla kaduilla, joita reunustavat kauniit, viktoriaaniset talorivistöt.

Hyppää vanhan raitiovaunun kyytiin ja kolistele ylös San Franciscon mäkiä. Seuraa beatnikien jalanjälkiä North Beachille ja hippejä Haight-Ashburyyn. Herkuttele Chinatownissa ja shoppaile trendikkäässä, latinohenkisessä Missionissa. San Francisco on monikulttuurinen matkakohde täynnä vaihtoehtoliikkeiden kiehtovaa historiaa. San Franciscoon matkailijaltakin jää iso pala sydäntä.

Katso kaikki tarjoukset
  • Kerran elämässä
  • Makujen maailma
  • Luksuslomailua
  • Kannattaa kokea
  • Pikainen irtiotto
  • Kaikki kerralla
  • Taide & kulttuuri
  • Kaupunkielämää

Hyvä tietää kohteesta San Francisco

Syö

Välitön ja tunnelmallinen ravintola The Catch tarjoaa tuoretta kalaa ja äyriäisiä kohtuhintaan. Kaupungin suvaitsevalla sateenkaarialueella sijaitsevassa ravintolassa on lämmitetty patio ja sisällä takkatuli, joiden äärellä voi nauttia kynttiläillallista. Viikonloppuaamuisin voi viihtyä brunssin äärellä.

Koe

Modernin taiteen museo de Young on samalla eloisa julkinen tila, joka kokoaa taiteenharrastajat näyttelyihin ja työpajoihin. Esillä on modernia taidetta ja valokuvaa lähinnä Yhdysvalloista sekä muualta Amerikan mantereelta. Jo näyttävä rakennus vieressä sijaitsevine veistospuistoineen on vierailun arvoinen.

Shoppaile

Hippien perustama New age -putiikki The Swords & Rose myy kristalleja, tarot-ennustuksia, suitsukkeita, aromaattisia öljyjä tai vaikkapa kirjoja. Sisäpihalla köynnösten ja kukkien keskellä sijaitsevaan myymälään voi myös mennä keskustelemaan elämän solmukohdista.

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.