Matka Ras al-Khaimahiin – koe luonnonkaunis Arabia

Arabiemiirikunnat

Yhteistyössä Mondo

Tie mutkittelee yhä korkeammalle ylös Hajarvuoristoa kohti Jabal Al Jaisin 1737 metriin kohoavaa huippua. Ympärillä aukeavat karun kauniit maisemat pakottavat vähän väliä pysähtymään ja ottamaan valokuvia.


Hajarvuoristo on paitsi Ras al-Khaimahin mahtavin nähtävyys myös emiraatin sydän ja sielu: kun paljon tunnetumpi emiraatti Dubai houkuttelee matkailijoita pilvenpiirtäjämaisemilla, ovat Ras al-Khaimahin vetonaulana Arabian niemimaan komeat vuoristomaisemat. Sekä tietenkin hiekkarannat, joille on noussut upeita, arabialaisesta arkkitehtuurista innoituksensa saaneita luksushotelleja.


Ras al-Khaimahin matkasta nauttii parhaiten asumalla laadukkaassa hotellissa, jossa on hyvät palvelut. Ras al-Khaimahin keskusta on pieni, ja ravintolaelämä on keskittynyt hotellien yhteyteen.


Maailmanluokan ostoskeskuksia ja suurkaupungin tunnelmaa löytää tekemällä Ras al-Khaimahista päiväretken Dubaihin, jonne on vain reilun tunnin automatka. Jos etsii rauhallista ja luonnonläheistä tunnelmaa, on Ras al-Khaimah unelmien matkakohde.

Katso kaikki tarjoukset
  • Koko perheelle
  • Kaupunkielämää
  • Aktiiviloma
  • Pikainen irtiotto
  • Kaukana arjesta
  • Auringonpalvojille

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.