Pisan-loma – Toscanaan päin kallellaan

Italia

Yhteistyössä Mondo

Kaikki tietävät, minkä takia Pisaan matkustetaan. Mutta harvempi tietää, että kalteva torni on vain yksi osa Pisan lumoa. Pisassa kannattaa tehdä päinvastoin kuin suurin osa matkailijoista. Pikkukaupungissa käydään yleensä päiväretkellä, mutta viisas matkaaja yöpyy Pisassa ja tekee sieltä retkiä Toscanan alueelle.


Käy junalla Firenzessä tai vuokraa auto ja aja Chiantin kumpuilevien viiniviljelysten kautta keskiaikaiseen Sienaan. Vain puolen tunnin matkan päässä Pisasta on upea Luccan linnoitettu kaupunki.


Pisassa vietät myös antoisaa kulttuurilomaa. Pikkukaupunki on viihtyisimmillään, kun siihen tutustuu omassa rauhassaan päivämatkalaisten kaikottua. Kaikki on kävelymatkan päässä. Aikaa jää ihailla kaltevan tornin ohella Piazza dei Miracolin eli Ihmeiden kentän muita nähtävyyksiä: komeaa tuomiokirkkoa, kaunista kastekappelia ja Camposantoa, pisalaisten merkkihenkilöiden hautapaikkaa.


Entäpä se kuuluisa torni? Uhkaavasti kallellaan oleva lumenvalkea torni on luonnossa vielä paljon ihmeellisemmän näköinen kuin osaa odottaakaan.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Makujen maailma
  • Paikalliseen tapaan
  • Kohti seikkailuja
  • Kannattaa kokea
  • Kahdestaan

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.