Miamin-matka – kaupunki kuin väripaletti

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Turkoosia, persikkaa ja pinkkiä. Mukaan silaus vaaleanvihreää. Kauniiden art deco -rakennusten reunustama Miami Beachin pääkatu, Ocean Drive, on kuin kaupungin muodon saanut väripaletti. Menneen ajan huolettoman tunnelman täydentävät vanhat amerikanraudat, joita on parkkeerattu koristeellisten hotellien eteen. Värit jatkuvat Ocean Driven vieressä hiekkarannalla. Meri kimaltaa turkoosina, ja uimavalvojien kopit koreilevat pastellisävyisinä, jokainen hieman eri värisenä ja muotoisena.


Miami Beachin värikkyys ei rajoitu pelkästään arkkitehtuuriin. Miami on Yhdysvaltain trooppisin, ekstrovertein ja hedonistisin metropoli, jossa latinotunnelma elää vahvana. Tähän kaupunkiin matkailijankin on helppo rakastua.


Iltaisin Ocean Drivella syttyvät lukemattomat neonvalot, ja alueen ravintolat, baarit ja yökerhot täyttyvät elämänjanoisista. Miamiin matkustetaan henkimään kaupungin ihanaa tunnelmaa – ja ihailemaan elämän värikkyyttä.

Katso kaikki tarjoukset

Hyvä tietää kohteesta Miami

Syö

South Beachilla sijaitseva ravintola Cleo vetää asiakkaikseen kauniita ja kuuluisia miamilaisia – onhan ravintolan omistaja, Danny Elmaleh, Yhdysvaltojen kuumimpia keittiömestareita. Ravintola tarjoaa pohjoisafrikkalaistyylisiä mezejä ja mahtavia drinkkejä. Tule paikalle happy hourin aikaan tai nauti illasta vesipiippua poltellen.

Koe

Laita tanssikengät jalkaan ja suuntaa kohti Little Havannaa. Kuubalaisten kaupunginosa täyttyy nykyisin muunkin Karibian alueen ja Etelä-Amerikan maiden musiikista, ja musiikkibaareja on joka paikassa. Tanssahtele pitkin katuja ja anna salsan ja merenguen rytmien viedä mennessään!

Shoppaile

Laadukkaimmat ostokset teet Merrick Park Shopping Arcadella, jossa muun muassa Nordstromin ja Neiman Marcusin tavaratalot myyvät parhaita yhdysvaltalaisia merkkejä. Tarjolla on muotia, lastenvaatteita, taloustarvikkeita, urheiluvarusteita ja kaikkea mahdollista. Älä jätä väliin alennusmyyntiä! 

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.