Menorca – saari rauhalliselle rantalomalle

Espanja

Yhteistyössä Mondo

Tiesitkö, että Menorcalla on enemmän rantoja kuin naapurisaarilla Mallorcalla ja Ibizalla yhteensä? Suuri osa rannoista on kallioiden välissä piilottelevia pieniä poukamia – juuri sellaisia, joissa rakastavaiset viihtyvät kahden kesken.


Menorca on Mallorcan lumoava pikkusisko, joka sopii rantaloman lisäksi aktiiviseen ajanviettoon. Saaren vaihteleviin maisemiin ja nähtävyyksiin on hauskinta tutustua lihasvoimin. Menorcalla kiemurtelee useita merkittyjä pyöräreittejä ja kajakista käsin on hyvä ihailla komeita majakoita. Ratsastusretkelle voi osallistua ensikertalainenkin.


Menorcan kaupungeista hurmaavin on Ciutadella, jonka vanhassakaupungissa näkyy roomalaisten ja maurien historia. Pikkukatujen leipomoista kantautuu vastapaistettujen ensaïmada-leivosten tuoksu, joka saa veden kielelle. Kun ilta hämärtyy ja katulamput syttyvät, on aika sukeltaa Ciutadellan sokkeloihin.

Katso kaikki tarjoukset
 • Yksin matkassa
 • Luonnonystäville
 • Auringonpalvojille
 • Pikainen irtiotto
 • Koko perheelle
 • Boutique
 • Paikalliseen tapaan
 • Kaukana arjesta
 • Kannattaa kokea
 • Keho & mieli
 • Kahdestaan

Hyvä tietää kohteesta Menorca

Syö

Rantakallioilla olevaan syrjäiseen Cap Roig -ravintolaan ei eksy sattumalta. Tarjolla on merellisiä annoksia, kuten tuoretta kalaa ja hyvää paellaa sekä hulppeita merinäköaloja. Ravintola valmistaa konstailematonta ruokaa parhaista raaka-aineista.

Koe

Oletko maistanut Menorcalla tuotettuja viinejä? Binifadetin viinitilalla voit tutustua aiheeseen kellarikierroksen kera. Viinitilalla on moderni viinibaari ja viihtyisä ravintola, jossa voit herkutella saaren viineillä ja innovatiivisilla paikallisruoilla sekä nauttia maaseudun rauhasta.

Shoppaile

Menorcalla on lukemattomia pieniä kenkäkauppoja, onhan siellä valmistettu nahkatuotteita vuosikymmenet. Saaren suosituimmat kengät ovat rennon mukavat avarca-nahkasandaalit, joita saa kaiken värisinä. Klassikkosandaalit sopivat kaupungille ja rannalle.

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.