Marbella – luksusloma Aurinkorannikolla

Yhteistyössä Mondo

Huvijahteja, huippumuotia ja Michelin-tähden ravintoloita – Marbella on Espanjan Aurinkorannikon hienostunein kaupunkiloman kohde. Palmujen reunustamalla rantabulevardilla ja viihtyisän vanhankaupungin kujilla vietetään huolettomia lomapäiviä.

Kulinaarisia elämyksiä tarjoavat mutkattomat tapas-baarit ja palkitut huippuravintolat. Marbellan tasokkaissa hotelleissa ja pitkillä hiekkarannoilla viihdytään niin pariskunta- kuin perhelomallakin. Kaupunkikulttuuria, nähtävyyksiä ja maailmanluokan museoita löytyy lähellä sijaitsevasta Málagasta. Andalusian historian pyörteisiin voi uppoutua vuoristossa odottavassa ihanassa Rondan kaupungissa.

Marbella on myös oivallinen aktiiviloman kohde. Alue on suosittu etenkin golfaajien keskuudessa – lähistöllä on huikeat 40 kenttää. Marbellan ja Gibraltarin välissä sijaitseva Valderraman kenttä on palkittu koko Manner-Euroopan parhaana golfkenttänä!

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.