Matka Maltalle – pieni saari täynnä elämyksiä

Malta

Yhteistyössä Mondo

Yhdet hurmaantuvat Maltan-lomalla temppeliritarien historiasta, toiset takuuvarmasta auringosta ja kristallinkirkkaasta merestä. Kolmannet saapuvat sukeltamaan Maltan hylyille ja luoliin. Malta on pieni saari, joka on pakattu täyteen elämyksiä.

 

Maltaa hallitsi pitkään Johanniittain ritarikunta, joka suojeli Euroopan meriteitä ottomaanien mahtavalta valtakunnalta. Ritarien lumoava historia on läsnä kaikkialla. Maltan nähtävyyksinä on ritarien linnoituksia, upeita asuinrakennuksia ja hienoja kirkkoja. Kävely pääkaupunki Vallettan kujilla on kuin aikamatka menneisiin aikoihin.

 

Maltalla on upeita muistoja myös ajalta kauan ennen Maltan ritarien aikaa. Maltan ja naapurisaari Gozon muinaiset megaliittiset temppelit kuuluvat Euroopan vanhimpiin rakennuksiin.

 

Malta sykkii kiehtovasti myös nykypäivän elämää. Elämänmeno on leppoisan välimerellistä. Kahville on aina aikaa, ja illallisella istutaan pitkään. Maltan yöelämä tempaa mukaansa.

 

Maltan-lomalla yksi asia on varma: kaikkea ei ehdi kokea yhdellä matkalla!

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Kaikki kerralla
  • Kaukana arjesta
  • Pikainen irtiotto
  • Luonnonystäville
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.