Mallorca – aktiivilomailijan monipuolinen rantakohde

Espanja

Yhteistyössä Mondo

Reipas pyöräretki vuoristomaisemissa, pulahdus lämpöiseen mereen ja rento illanvietto tapasbaarissa – ja vieläpä saman päivän aikana. Mallorcalla lomasta voi nauttia monin eri tavoin.

 

Baleaarien saariryhmään kuuluva Mallorca on perinteisten rantalomakohteiden aatelia. Eräs Välimeren tyylikkäimmistä saarista tunnetaan maailmanluokan julkkisten lomapaikkana. Tasokkaat lomakeskukset, kauniit rannat ja kansainvälistä kaupunkitunnelmaa sykkivä pääkaupunki Palma de Mallorca luovat puitteet unohtumattomalle lomalle.

 

Asuitpa missä päin saarta tahansa, käy ainakin tutustumassa Palma de Mallorcaan. Se on vireä kulttuurikaupunki, josta löytyy niin historiallisia nähtävyyksiä kuin pirteää yöelämääkin. Palma de Mallorcan kuuluisa nähtävyys ja maamerkki on jylhä goottilainen katedraali La Seu. Kaupunki tunnetaan myös ostoskaduistaan ja hienostuneista ravintoloistaan.

 

Mallorcalla on monipuolisesti tekemistä aktiivilomailijalle. Vaihtelevat maisemat tarjoavat erinomaiset puitteet patikoimiseen, pyöräilemiseen ja golfaamiseen. Snorklaaminen ja sukeltaminen Mallorcan kirkkaissa vesissä on yksi loman kohokohdista.

Katso kaikki tarjoukset

Hyvä tietää kohteesta Mallorca

Syö

Modernissa, mutta perinteitä vaalivassa Ca Na Toneta -ravintolassa sinun ei tarvitse vaivata päätäsi valinnoilla. Omistajasisarukset päättävät, mitä syöt. Ruoka on paikallista, terveellistä ja luomua. Nauti kuuden ruokalajin illallinen ja pääset samalla kiinni Caimarin pikkukylän tunnelmaan.

Koe

Hyppää puujunaan Palmasta kohti satamakaupunki Puerto de Sólleria ja palaa ajassa 1900-luvun alkuun. Nauti vuoristonäkymistä ja sitruunaviljelmistä. Junassa ei ole tarjoilua mutta voit mainiosti napata mukaan patongin ja pikkupullon viiniä. Matkan loppupää Sóllerin satamakylään ajetaan raitiovaunulla.

Shoppaile

Palmassa on helppo päästä shoppailutunnelmaan. Paseo de Born -kadulta risteytyy joka suuntaan kapeita kujia, joiden varsilla on pikkuputiikkeja ja kahviloita. Ostoshuumassakin eksyminen on mahdotonta: päädyt aina aukiolle tai isommalle kadulle.

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän-kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.