Koh Samui – matka Thaimaan tyylikkäimmälle saarelle

Thaimaa

Yhteistyössä Mondo

Merituulessa huojuvia palmuja, valkoista hiekkaa ja turkoosia merta. Siitä on Koh Samuin -loma tehty. Mausteeksi hienoja hotelleja, loistavia ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Koh Samui on Thaimaan tyylikkäin saari.

Koh Samui on suosittu matkakohde häämatkalle, mutta myös perheet ja ystäväporukat viihtyvät saarella. Iltaelämä on vilkasta: Chaweng Beachin klubeilla soittaa säännöllisesti kuuluisia dj:tä. Ja silti saarelta löytää vielä myös ihanan rauhallisia rantoja.

Koh Samui on täydellinen lomasaari: tarpeeksi suuri, jotta matkalla riittää tekemistä, ja silti vielä tarpeeksi pieni, jotta tuntee olevansa paratiisisaarella.

Katso kaikki tarjoukset

Finnair Holidays -suosikkihotellit Koh Samuilla

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.