Kalamáta – matka keskelle aidon Kreikan tunnelmaa

Kreikka

Yhteistyössä Mondo

Oliivi on tavanomaista suurempi ja soikeampi. Tummanvioletin sävynsä se on saanut roikkuessaan puussa kauemmin kuin vihreät serkkunsa. Makukin on taivaallisen pehmeä – onhan kyseessä aito, käsinpoimittu kalamata-oliivi. Matka Kalamátaan tarjoaa oliivien lisäksi palan autenttisinta Kreikkaa ja sen historiaa.

 

Kalamátan rantakaupunki on aidosti kreikkalainen – paikan nimi on vasta nousemassa matkailijoiden huulille.

 

Kalamáta sijaitsee Peloponnesoksen niemimaalla, jonka upeisiin nähtävyyksiin kuuluvat sekä Epidauros, antiikin Kreikan upein teatteri, että Olympia, antiikin ajan olympialaisten näyttämö.

 

Kulttuurihistoriallisten nähtävyyksien lisäksi parasta Kalamátassa on aito ja kiireetön ilmapiiri. Kaupungissa saa hyvällä omatunnolla laiskotella rannoilla ja istuskella rantapromenadin kahviloissa ja ravintoloissa hyvän kirjan seurassa. Kahtena päivänä viikossa kaupunki täyttyy säpinästä: keskiviikon ja lauantain markkinapäivinä on hyvä tilaisuus ostaa tuliaisiksi oliiviöljyä ja muita kreikkalaisia herkkuja. Loma Kalamátassa onkin mielenkiintoinen yhdistelmä rantalomaa ja kreikkalaiskaupungin arkea.

Katso kaikki tarjoukset
  • Omaa rauhaa
  • Pikainen irtiotto
  • Historian havinaa
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.