Ibiza – paljon muutakin kuin bileloma

Yhteistyössä Mondo

Väkijoukko velloo uima-altaan ympärillä kuin kesytön aallokko. Ibizalla juhlien pukukoodi on yksinkertainen: avonainen valkea mekko, bikinit, uimashortsit ja paljaat jalat. Jano sammutetaan sangrialla ja tanssiminen jatkuu auringonnousuun asti.

Ibiza on legendaarinen bilekulttuurin keskus. Mutta yhdessä Mallorcan ja Menorcan kanssa Baleaarien saariryhmään kuuluva Ibiza on paljon muutakin: monipuolisen luontonsa ja historiallisten rakennustensa ansiosta Ibiza on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Historiallisista nähtävyyksistä hurmaavin on Dalt Vila, Ibizan sataman ylle kohoava muurien ympäröimä vanhakaupunki.

Ibizan lomakeitaissa voi viettää myös rauhallisempaa rantalomaa tai aktiivilomaa. Ibizalla voi harrastaa niin pyöräilyä kuin golfiakin ja vesileikkejä on tarjolla joka lähtöön: suppaamista eli seisten melomista, snorklaamista ja sukeltamista.

Finnair Holidays -suosikkihotellit Ibizalla

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.