Hoi An – Vietnamin ihanin matkakohde

Vietnam

Yhteistyössä Mondo

Hoi Anin joenrantaa reunustavat kauniit, vanhat rakennukset. Koristeellinen silta ylittää kanavan. Illan tullen värikkäät silkkilyhdyt syttyvät kujien ja katujen yllä. Pikkukaupunki Hoi An on kaunis kuin vietnamilainen unelma.


Unescon maailmanperintökohteeksi julistettu Hoi An on Aasian parhaiten säilyneitä vanhoja kaupunkeja. Keskusta on miellyttävän eläväinen. Taloissa on toinen toistaan tunnelmallisempia ravintoloita ja kahviloita. Ihanat putiikit houkuttelevat ostoksille. Tarjolla on paljon paikallisesti tehtyä, niin vaatteita, koruja kuin laukkujakin. Ravintoloiden ja kauppojen hintataso on Hoi Anissa häkellyttävän edullinen.


Nähtävyyksinä on tunnelmallisia kotimuseoita, joiden ovista astuu sisään toiseen aikaan ja maailmaan. Muutaman kilometrin päässä keskustasta odottavat pitkät hiekkarannat. Hoi An on Vietnamin ihanimpia matkakohteita, täydellinen paikka yhdistää kaupunki- ja rantaloma.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Paikalliseen tapaan
  • Aktiiviloma
  • Kahdestaan
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.