Gozo – aktiivilomailijan unelmakohde

Malta

Yhteistyössä Mondo

Mahtava, hunajanvärinen linnoitus seisoo kukkulalla Gozon pienen ja sokkeloisen pääkaupungin Victorian yläpuolella. Cittadellan muureilta avautuvat upeat näkymät yli lähiseutujen. Gozo on tiiviisti asutun naapurisaarensa Maltan täydellinen vastinpari: rauhaisa, maalaismainen ja luonnonkaunis.

 

Cittadellan ohella Gozon muita upeita nähtävyyksiä ovat Maltan saariston näyttävin muinaistemppeli, 5500 vuotta vanha Ġgantija, ja rauhalliset, punahiekkaiset uimarannat.

 

Matkakohteena karun kaunis Gozo on aktiivilomailijan unelma. Saarella voi patikoida ja pyöräillä, harrastaa kalliokiipeilyä, meloa kajakilla, ratsastaa ja sukeltaa. Gozolla ei käy aika pitkäksi. Odysseuksenkin kerrotaan viipyneen Gozolla seitsemän vuotta.

Katso kaikki tarjoukset
  • Kaikki kerralla
  • Historian havinaa
  • Koko perheelle

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.