Chicago – matka pilvenpiirtäjien kaupunkiin

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Sininen taivas ja pilvenpiirtäjät heijastuvat valtavaan teräspatsaaseen, jonka muoto tuo mieleen elohopeakuplan. Ihmiset parveilevat jättimäisen taideteoksen ympärillä kuvia ottaen. Taiteilija Anish Kapoorin veistoksesta Cloud Gate tuli saman tien Chicagon ikonisin nähtävyys, kun se paljastettiin vuonna 2006. Teos tekee kunniaa Chicagon mahtaville pilvenpiirtäjille – on kuin se imaisisi ne sisäänsä. 


Chicago on todellinen pilvenpiirtäjien kaupunki. Maailman ensimmäisenä pilvenpiirtäjänä pidetty Home Insurance Building valmistui juuri Chicagoon vuonna 1885. Rakennuksessa oli 10 kerrosta. Nykyisin Chicagosta löytyvät Yhdysvaltain toiseksi ja kolmanneksi korkeimmat rakennukset. Pilvenpiirtäjien keskeltä kulkee Magnificent Mile eli North Michigan Avenue, Chicagon kuuluisa ostoskatu.


Taivaita tähyävistä pilvenpiirtäjistä huolimatta – tai niiden ansiosta – Chicagon keskusta on ihanan kompakti. Melkein kaikki Chicagon nähtävyydet, ostosalueet ja teatterit ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Chicago onkin loistava matkakohde muutaman päivän pikalomalle metropolin sykkeeseen.

Katso kaikki tarjoukset
Cabin crew vinkki

Marika Lentoemäntä

Cabin crew vinkki

”Chicago on oikea ruokamekka, ravintoloita on joka makuun! Suosittelen rentoa Lou Malnati’s Pizzeriaa, josta saa kaupungille tyypillistä rapeapohjaista deep dish -pannupitsaa. Kannattaa maistaa! Cocktailit voi siemaista Hancock-tornissa – 96. kerroksen loungesta avautuu upea maisema. Lomapäivän kruunaa kunnon pihvi Bavette's-ravintolassa, jonne saa viedä oman viinin, kunhan tarjoaa lasillisen naapuripöytään.”

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.