Chicago – matka pilvenpiirtäjien kaupunkiin

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Sininen taivas ja pilvenpiirtäjät heijastuvat valtavaan teräspatsaaseen, jonka muoto tuo mieleen elohopeakuplan. Ihmiset parveilevat jättimäisen taideteoksen ympärillä kuvia ottaen. Taiteilija Anish Kapoorin veistoksesta Cloud Gate tuli saman tien Chicagon ikonisin nähtävyys, kun se paljastettiin vuonna 2006. Teos tekee kunniaa Chicagon mahtaville pilvenpiirtäjille – on kuin se imaisisi ne sisäänsä. 


Chicago on todellinen pilvenpiirtäjien kaupunki. Maailman ensimmäisenä pilvenpiirtäjänä pidetty Home Insurance Building valmistui juuri Chicagoon vuonna 1885. Rakennuksessa oli 10 kerrosta. Nykyisin Chicagosta löytyvät Yhdysvaltain toiseksi ja kolmanneksi korkeimmat rakennukset. Pilvenpiirtäjien keskeltä kulkee Magnificent Mile eli North Michigan Avenue, Chicagon kuuluisa ostoskatu.


Taivaita tähyävistä pilvenpiirtäjistä huolimatta – tai niiden ansiosta – Chicagon keskusta on ihanan kompakti. Melkein kaikki Chicagon nähtävyydet, ostosalueet ja teatterit ovat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Chicago onkin loistava matkakohde muutaman päivän pikalomalle metropolin sykkeeseen.

Katso kaikki tarjoukset
  • Kahdestaan
  • Makujen maailma
  • Jotain erityistä
  • Kaupunkielämää
  • Pikainen irtiotto
  • Aktiiviloma

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.