Boston – matka kulttuurikaupungin tunnelmiin

Yhdysvallat

Yhteistyössä Mondo

Ihana Boston! Boston on tunnelmallinen kulttuurikaupunki, jossa kohtaavat historialliset rakennukset, pilvenpiirtäjät ja moderni wow-arkkitehtuuri. Bostonin-matkalla kuljeskellaan kiireettömästi keskustassa ja hengitetään kaupungin ainutlaatuista ilmapiiriä. Jos New York edustaa rahaa ja Washington politiikkaa, Boston on tiedettä ja kulttuuria.


Bostonin historialliset nähtävyydet kiertää kätevästi kävelemällä Freedom Trailin, joka on merkitty katuihin punaisella maalilla. Sankariarkkitehti I.M. Pein suunnittelemassa John F. Kennedy Library and Museumissa voi tutustua presidentti Kennedyn elämään.


Kuuluisa ostoskatu Newbury Street on täydellinen shoppailuun ja ihmisten katseluun. Seaport Districtin ravintoloissa herkutellaan tuoreilla merenelävillä. Lyhyen metromatkan päässä Cambridgessa sijaitsevat kuuluisat yliopistot Harvard ja Massachusetts Institute of Technology eli MIT, joiden kampusalueilla voi ihailla arkkitehtuuria ja aistia opiskelijatunnelmaa.


Pienestä koostaan huolimatta 650 000 asukkaan Boston on täynnä elämyksiä ja loistava matkakohde viihtyisälle kaupunkilomalle.

Katso kaikki tarjoukset

Kolme syytä valita Finnair Holidays

Löydä salaisuudet maailmalta

Lisää kokemuksia, lisää Finnair Plus -pisteitä

Lennot, hotelli ja kolminkertaiset Finnair Plus -pisteet yhdestä paikasta

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.