Belfast – matka kaupunkiin, joka on kohta kaikkien huulilla

Irlanti

Yhteistyössä Mondo

Belfast on Euroopan nousevia viikonloppu- ja kaupunkilomakohteita, sillä belfastilaiset katsovat nyt innokkaina eteenpäin. Matkailijat eivät ole kuitenkaan vielä vallanneet keskustaa, vaan Belfast ottaa kävijänsä vastaan aidolla irlantilaisella vieraanvaraisuudella.

 

Kaupungin elämäniloiseen sykkeeseen tutustuu trendikkääksi muuttuneella Cathedral Quarterin alueella, josta löytyvät Belfastin kiinnostavimmat ravintolat, rennoimmat kahvilat, ja hieno kulttuurikeskus MAC eli Metropolitan Arts Centre.

 

Tiesitkö, että Titanic rakennettiin Belfastissa? Belfastin historiallinen telakka on saanut upean kasvojenkohotuksen ja alueelle on avattu kiehtova Titanic Belfast -museo. Jo ulkoapäin museorakennus on niin silmiinpistävä, että sitä on kutsuttu Belfastin Guggenheimiksi.

 

Kaupungin ulkopuolelle suuntautuville päiväretkille kutsuvat niin luonnonihme Giant’s Causeway kuin televisiosarja Game of Thronesin kuvauspaikatkin.

Katso kaikki tarjoukset
  • Jotain erityistä
  • Omaa rauhaa
  • Kaupunkielämää
  • Historian havinaa
  • Kannattaa kokea

Tarkista saatavuus

Hinta alkaen

Sisältää lennot ja hotellin

-

Kerää Finnair Plus -pisteitä

Hinnasta {price} ansaitset:

Hinnasta - ansaitset:

-

Jokainen Finnair Holidays -matkaan käyttämäsi euro tuo sinulle avajaisetuna kolme Finnair Plus -tasopistettä ja -palkintopistettä. Lisäksi saat tavalliseen tapaan pisteet lennetyistä lennoista.

* Edullisin hinta kohteeseen {destination} on haettu 10 kuukauden ajalta ja sisältää lennot sekä majoituksen kohteessa {destination} jaetussa kahden hengen huoneessa vähintään kolmeksi päiväksi Euroopan- ja Lähi-idän- kohteissa ja vähintään kuudeksi päiväksi kaukokohteissa. Kaikkiin lippuihin sisältyy yksi ruumaan menevä matkatavara max. 23 kg ja käsimatkatavara max. 8 kg. Lisätietoa Finnairin matkatavaramääräyksistä saat osoitteesta: www.finnair.com/fi/fi/information-services/baggage.